Termometër Digjital Laserik 50°C-500°C – BGS

Termometri laserik tregon temperaturën e saktë në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë. Përdoret në shumë industri të ndryshme si p.sh. në industrinë e automjeteve, industrinë e ushqimit si dhe në industrinë e prodhimit.

45.00  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Termometër Digjital Laserik 50°C-500°C – BGS”

There are no reviews yet.