Nxehëse me 3 Nivele, 2000W – Sencor

Kodi: 2760

Nxehësja me 3 nivele të energjisë (750 – 1250 – 2000W), me prodhim të energjisë prej 2kW e bënë atë ideale që ta përdorni në ambiente me sipërfaqe të vogla. Nxehësja turbo ndihmohet nga ventilatorët dhe është e rregullueshme nga termostati i dhomës. Përpos kësaj, ka opsionin e fryerjes së ftohtë. Nxehësja ka kontrollues automatik të temperaturës dhe mbrojtje nga mbinxehtësia.

43.20  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nxehëse me 3 Nivele, 2000W – Sencor”

There are no reviews yet.