-6.64 

Set i Kaçavidave dhe Danave, 6 Copë – UNIOR

Seti i kaçavidave dhe danave nga UNIOR posedon 6 komponente. Prej tyre vijnë 4 kaçavida, 2 nga to janë minus dhe 2 janë plus. Ndërsa prej 2 palë danave, 1 është me kokë të gjatë dhe tjetra me prerje diagonale.

66.34  59.70  çmimi për set

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Set i Kaçavidave dhe Danave, 6 Copë – UNIOR”

There are no reviews yet.