-13.00 

WPC Kompozitë Decking (Profila + Klipa)

Kodi: 2787

Dizajni unik “brazdë e brazdë” i sistemeve paraqet një profil të pastër dhe të papenguar që mundëson kullimin e duhur të ujit. I gjithë instalimi përfundon duke përdorur mbërthyes të fshehur të bëra prej çeliku inox. Dizajni i veçantë lejon që telat elektrikë të fshihen brenda stendave dhe shtyllave. Kombinimi i këtyre veçorive siguron pamjen tërheqëse të këtij produkti me cilësi të lartë. Kompozitat janë testuar plotësisht në disa vende për limitin e mbajtjes së ngarkesës, ndezshmërinë, zbehjen dhe rezistencën ndaj rrëshqitjes. Kompozitat janë Klasa 3, vlerësimi më i lartë anti-rrëshqitës i dhënë. Këto i bëjnë kompozitat ideale për hapësirat e pishinave, tarracat dhe projektet e tjera të ambienteve që ju përshtaten.

80.00  67.00  çmimi për m²

  • Kafe
  • Gjelbër
  • Kafe Tropikale
  • Hiri
  • Zezë
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “WPC Kompozitë Decking (Profila + Klipa)”

There are no reviews yet.