Pelet në shitje, në Prishtinë dhe gjithë Kosovën, me mundësinë e blerjes online tani mund të gjeni në platformën më të re, Material Ndërtimor.

Peleti përdoret në pajisjet e ngrohjes shtëpiake, si dhe kaldajat në shkallën më të gjerë të operacioneve tregtare.

Duke pasur një përdorim të hovshëm kudo në botë, edhe Kosova është një prej vendeve që ka filluar me përdorimin e peletit për ngrohje.

Material Ndërtimor, është ndër platformat e para që sjell paletin më cilësor, dhe kualitativ deri në shtëpitë tuaja

Fishekët e peletit mund të bëhen nga secila prej pesë kategorive të përgjithshme të biomasës: mbetje industriale dhe bashkëprodukte, mbeturina ushqimore, mbetje bujqësore, të lashta energjie dhe lëndë të tjera.

Duke u ngrohur me përdorimin e peletit, ka përfitime të shumta, këtu duke përfshirë edhe ekonominë dhe mjedisin. Blej Pelet Tani!