-26.00 

Pelet Bekom – A2 ENplus

Peleti Bekom A2 prodhohet në Mal të Zi.
Peleti Bekom është i klasës A2 dhe ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas standardeve ISO të Evropës.
Material Ndertimor eshte platforma e pare ne Kosove qe mundeson shitjen online e ketij Peleti.
Gjithashtu vlen te ceket qe ne kemi menduar per ju duke siguruar edhe transportin gratis
Blej online produkte cilesore dhe me kualitet te garantuar nga shtepija juaj, kurseni kohen tuaj.

225.00  199.00  cmimi per ton

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet Bekom – A2 ENplus”

There are no reviews yet.