-1.40 

Oferta Pllaka Gipsi (Armstrong)

Pllaka të gipsit që përdoren për tavane të cilat montohen shumë lehtë dhe shpejtë. Pllakat janë të plastifikuara dhe ky plastifikim garanton rezistencë ndaj ujit, qëndrueshmëri të lartë, si dhe rezistencë ndaj gërvishtjes dhe impaktit. Po ashtu, pllakat e gipsit shërbejnë edhe si izolues akustik dhe bëjnë ruajtjen e dritës, duke bërë që hapësira të mos ketë nevojë për shumë dritë artificiale.

6.50  5.10  cmimi per m²

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Oferta Pllaka Gipsi (Armstrong)”

There are no reviews yet.