-10.00 

Pelet 4U – A1 ENplus

Peleti 4U prodhohet në Bullgari.
Është i përbërë nga druri i pastër pasi që bluhet dy herë gjatë procesit të prodhimit.
Peleti është i klasës A1 dhe ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas standardeve ISO të Evropës.
Platforma e pare ne Kosove qe sjell materiale ndertimore online, ka ne shitje Peletin 4U, dhe gjithashtu siguron edhe transportin ne gjithe territorin e Kosoves.
Duke pohuar se posedojme produkte me kualitet dhe cilesi te larte, kemi arritur te mundesojme edhe blerjen online nga shtepia.

270.00  260.00  cmimi per ton

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet 4U – A1 ENplus”

There are no reviews yet.