Termokoka Comap

Termokokat montohen në radiator dhe e bëjnë të mundur kontrollimin e temperaturës (nxehtësisë) në secilin radiator individualisht.

9.00 12.90  cmimi per cope

  • M28
  • M30
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Termokoka Comap”

There are no reviews yet.