Gyp i Butë AL-PEX për Ngrohje – Ø16 | Ø20 | Ø26

Gypi i butë AL-PEX përdoret në instalimin e sistemeve të ujit si dhe në instalimin e sistemeve të ngrohjes dhe radiatorëve.

1.50 3.75  çmimi për metër

  • Ø16
  • Ø20
  • Ø26
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gyp i Butë AL-PEX për Ngrohje – Ø16 | Ø20 | Ø26”

There are no reviews yet.