Radiator Gypor me Gjerësi 40cm

Radiatorët gyporë standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët ofrohen në 3 gjerësi (400,500 dhe 600mm) dhe 7 lartësi (800-1800mm). Radiatorët gyporë kanë të integruar ventilin e ç’ajrosjes dhe mbajtësit e plastikës. Radiatorët janë të paketuar me dy shtresa të folisë ajrore për siguri më të lartë gjatë transportit.

70.40 91.68  çmimi për copë

  • 80cm
  • 120cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Radiator Gypor me Gjerësi 40cm”

There are no reviews yet.