-21.00 

Pelet Biomax – A2 ENplus

Peleti Biomax është i klasës A2 dhe ka çertifikaten ENplus që garanton kualitetin sipas standardeve ISO të Evropës.
Material Ndertimor është platforma e parë në Kosovë që mundëson shitjen online të këtij Peleti.
Materialet dhe produktet tona tani mund të porositen direkt online nga platforma jonë, dhe ju informojmë që e sjellim me transport deri tek ju.
Blej online produkte cilësore dhe me kualitet të garantuar nga shtëpija juaj, kurseni kohen tuaj.

220.00  199.00  çmimi për ton

S’ka stok

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet Biomax – A2 ENplus”

There are no reviews yet.