Termokoka Danfos

Termokokat montohen në radiator dhe e bëjnë të mundur kontrollimin e temperaturës (nxehtësisë) në secilin radiator individualisht.

10.50  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Termokoka Danfos”

There are no reviews yet.