-21.00 

Pelet Europa – A2 ENplus

Peleti Europa prodhohet në Kosovë. Thesi i ka 15kg dhe është i klasës A2. Europa Pelet prodhon pelet nga druri me cilësi më të lartë dhe të zgjedhur me kujdes, pa aditivë shtesë.

210.00  189.00  çmimi për ton

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet Europa – A2 ENplus”

There are no reviews yet.