Pelet Fagus – A2, ENplus

Peleti FAGUS ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas ISO standardeve Evropiane. Lëshon nxehtësi shumë të lartë dhe lë hi më pak se 1.2%. Fagus është prodhim i Bosnjës & Hercegovinës!

4.80  çmimi për thes

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet Fagus – A2, ENplus”

There are no reviews yet.