-20.00 

Pelet Schneider – A1 ENplus

Peleti Schneider prodhohet në Bullgari.
Është i përbërë nga druri i pastër pasi që bluhet dy herë gjatë procesit të prodhimit.
Peleti është i klasës A1 dhe ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas standardeve ISO të Evropës.
Ky lloj i peletit është kualitativ dhe mund ta porosisni online në platformën tonë e cila është platforma e parë që mundëson blerje online të materialit ndërtimor.
Këtë pelet mund ta porosisni nga shtëpia, përmes platformës sonë, dhe njëashtu ne mund të sigurojmë edhe transportin deri tek ju.

280.00  260.00  çmimi për ton

S’ka stok

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet Schneider – A1 ENplus”

There are no reviews yet.