Drrasë Izoluese për Çati 10cm x 400cm – 1cm | 1.3cm | 1.6cm

Drrasa e izolimit vendoset nën folinë difunzive në çati. Kjo drrasë siguron që çatia të jetë e izoluar ndaj ujit, lagështisë dhe zërit.

5.25 9.00  çmimi për m²

  • 1.00 cm
  • 1.30 cm
  • 1.60 cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drrasë Izoluese për Çati 10cm x 400cm – 1cm | 1.3cm | 1.6cm”

There are no reviews yet.