-2.10 

Nxehëse e Vogël e Kuqe, 600W – Sencor

Kodi: 2768

Nxehësja e vogël është e përshtatshme për apartamente të vogla dhe zyre. Ka 3 nivele të mbrojtjes: mbrojtje nga mbinxehtësia, siguresë të ndërtuar brenda, si dhe mbrojtje kundër rrëzimit të nxehëses për mbrojtjen rreth fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake.

18.00  15.90  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nxehëse e Vogël e Kuqe, 600W – Sencor”

There are no reviews yet.