Kapak Pusete i Plastikës

Kapaku i pusetës përdoret si kapak i gropave të betonit. Pesha e lehtë dhe qëndrueshmëria e këtij produkti e bëjnë që të ketë përdorim shumë të lehtë.

3.80 75.00  çmimi për copë

  • 20cm x 20xm
  • 30cm x 30cm
  • 40cm x 40cm
  • 55cm x 55cm
  • 65cm x 65cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kapak Pusete i Plastikës”

There are no reviews yet.