Brusha për Lyerje – 4cm | 5cm | 7cm | 9cm

Brushat për lyerje kanë përdorim shumë të gjerë. Mund të përdoren nga muratorët, fasaderët, molerët si dhe nga shumë persona të tjerë. Po ashtu, mënyra se si këto brusha janë të prodhuara e bën të mundur që të jenë shumë lehtë të përdorshme edhe nga njerëzit e thjeshtë.

0.60 1.80  çmimi për copë

  • 4cm
  • 5cm
  • 7cm
  • 9cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Brusha për Lyerje – 4cm | 5cm | 7cm | 9cm”

There are no reviews yet.