Poliazbitol; 5Kg – 20Kg

Poliazbitoli është një pastë bituminoze e cila përdoret për hidroizolimin e çative dhe po ashtu shërben si një veshje antikorozive e sipërfaqeve të metalit. Aplikohet duke përdorur brushë.

14.70 42.30  çmimi për copë

  • 5Kg
  • 20Kg
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Poliazbitol; 5Kg – 20Kg”

There are no reviews yet.