Kënde me Rrjetë për Dritare – Apo Llajsne

Këndore PVC për dritare me ngjitje të dyfishtë dhe rrjetë përforcuese me fibra qelqi, rezistente ndaj alkaleve. Përdoren për izolim shumë të mirë të kornizave të dyerve dhe dritareve me sipërfaqen e niveluar të sistemeve të izolimit.

1.60  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kënde me Rrjetë për Dritare – Apo Llajsne”

There are no reviews yet.