Kalda me Pelet ECO EPK 25kW |30kW | 36kW | 46kW

ECO EKP & EKP KOMPAKT janë kalda vetëm me pelet që vendosen brenda ose jashtë shtëpisë. EKP Kompakt ka të integruar pompën qarkulluese, enën ekspanduese, ventillin e ajrit dhe atë sigurues. Shpenzime të vogla dhe efiqencë të lartë të shfrytëzueshmërisë, mbi 93%. Rezervar të madh të peletit (deri 76 kg) dhe mundësi lidhje me termostat të dhomës, si dhe tabelë komanduese në gjuhën shqipe.

1,400.00 1,649.00  çmimi për copë

  • 25kW
  • 30kW
  • 36kW
  • 46kW
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kalda me Pelet ECO EPK 25kW |30kW | 36kW | 46kW”

There are no reviews yet.