-151.00 

Kamin me Pelet ECO ESV 20kW | 26kW | 36kW

Kaminat ECO ESV mundësojnë ngrohje me ajër të ambientit dhe njëkohësisht të ujit të ngrohjës qendrore. Prodhohen tri modele të kaminave 20kW, 26kW dhe 36kW. Zgjidhje ideale dhe të përshtatshme për operim, mbushje dhe pastrim. ECO ESV është i pajisur me turbulatorët për gazra të cilët mundësojnë djegie të mirë dhe rendiment të lartë të shfrytëzimit. Kaminat ofrojnë programim ditor dhe javor si dhe kursim të madh të energjisë termike.

1,319.00 2,350.00  çmimi për copë

  • 20kW
  • 26kW
  • 36kW
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kamin me Pelet ECO ESV 20kW | 26kW | 36kW”

There are no reviews yet.