Lidhëse për Gypa “T”

> Kodi: 1826

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Lidhëset “T” shërbejnë për të lidhur disa tuba në mes vete në një kënd “T”

0.60 29.25  çmimi për copë

 • Ø50/Ø50
 • Ø75/Ø50
 • Ø75/Ø75
 • Ø110/Ø50
 • Ø110/Ø75
 • Ø110/Ø110
 • Ø125/Ø110
 • Ø125/Ø125
 • Ø160/Ø110
 • Ø160/Ø125
 • Ø160/Ø160
 • Ø200/Ø110
 • Ø200/Ø125
 • Ø200/Ø160
 • Ø200/Ø200
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lidhëse për Gypa “T””

There are no reviews yet.