Gyp për Kanalizim PPH Ø50

> Kodi: 1788

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

0.60 2.85  çmimi për copë

  • 25cm
  • 50cm
  • 100cm
  • 200cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gyp për Kanalizim PPH Ø50”

There are no reviews yet.