Sprej për Fortësimin dhe Mbrojtjen e Gozhdave dhe Bulonave, 50Gr – BGS

Ky lloj i ngjitësit përdoret për tu siguruar që vidat, gozhdat dhe bulonat të ngjiten mirë në vend. Po ashtu, ky ngjitës ndalon lirimin, rrjedhjen dhe korrizionimin e gozhdave, vidave dhe bulonave.

17.30  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sprej për Fortësimin dhe Mbrojtjen e Gozhdave dhe Bulonave, 50Gr – BGS”

There are no reviews yet.