Vida Druri me Imbuls M6

Vidat e drurit janë të bëra nga metali dhe përdoren për lidhjen dhe fiksimin e materialeve të drurit.

0.06 0.18  çmimi për copë

  • 6cm
  • 8cm
  • 12cm
  • 15cm
  • 18cm
  • 20cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vida Druri me Imbuls M6”

There are no reviews yet.