-0.00 

Vida Vetë-Shpues për Pllaka Gipsi (Knauf)

Vidat vetë-shpuese e kanë një majë në formë të shpuesit që shërben për të shpuar vrima në vendin e dëshiruar. Vidat vetë-shpuese zakonisht përdoren për të shpuar vrima në dru dhe në metal.

0.02 0.04  çmimi për copë

  • 2.5cm
  • 3cm
  • 4cm
  • 5cm
  • 6cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vida Vetë-Shpues për Pllaka Gipsi (Knauf)”

There are no reviews yet.