Sifon Ø70 me Lidhje për Maqinë

Sifon me sistem për lidhje me maqinë me diametër të daljes fikse Ø70 dhe me diametër të daljes tjetër Ø32, Ø40 dhe Ø50.

3.55  çmimi për copë

  • Ø32
  • Ø40
  • Ø50
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sifon Ø70 me Lidhje për Maqinë”

There are no reviews yet.