Gyp i Brinëzuar për Kullim – Drenazhim

> Kodi: 1784

Tubat e kullimit montohen në objekte, fusha sportive dhe vende të ndryshme. Këto tuba kanë si qëllim të largojne lagështinë nga vende specifike.

1.90 8.45  çmimi për m¹

  • Ø110
  • Ø125
  • Ø160
  • Ø200
  • Ø250
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gyp i Brinëzuar për Kullim – Drenazhim”

There are no reviews yet.