Tegolla Belge – IKO, Superglass-Biber; Zezë | Gjelbër | Kaftë | Kuqe

> Kodi: 2517

Tegolla të prodhuara në Belgjikë të cilësisë së lartë, e cila është e veshur në të dyja anët me një shtresë prej fibrash. Këto fibra bëjnë që produkti të jetë shumë stabil dhe i qëndrueshëm. Në rast porosie në çmim përfshihen edhe gozhdat.

7.75  çmimi për m²

  • Gjelbër
  • Zezë
  • Kaftë
  • Kuqe
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tegolla Belge – IKO, Superglass-Biber; Zezë | Gjelbër | Kaftë | Kuqe”

There are no reviews yet.