Shirit Ventilues për Kulumar 5m

Shiriti mundëson që kulumaret të kenë ventillim të mjaftueshëm. Po ashtu, ky shirit parandalon pluhurin, ujin dhe borën që të futet brenda çatisë.

25.00  çmimi për rollne

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Shirit Ventilues për Kulumar 5m”

There are no reviews yet.