Mbajtës për Listella (Letfe) të Kulumareve

> > Kodi: 1543

Mbështetës i dërrasës së kulumareve i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Përdorimi i këtyre elementeve mundëson montimin e lehtë dhe të qëndrueshëm të dërrasave të kulumareve. Këto janë bërë nga fletë çeliku dhe është e veshur me zink në një proces galvanizimi. Është i përshtatshëm për dërrasa 40 mm.

1.70  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mbajtës për Listella (Letfe) të Kulumareve”

There are no reviews yet.