Tërheqës me 3 krahë – Unior

Sistemet tërheqëse Unior mundësojnë heqjen e sigurt dhe efektive të kushinetave, dhëmbëzave dhe varësisht nevojës së përdorimit. Të gjithë tërheqësit janë të lehtë për t’u përdorur, fleksibël dhe me qëndrueshmëri afatgjate.

54.15 163.45  çmimi për copë

  • 90mm x 90mm
  • 160mm x 130mm
  • 230mm x 190mm
  • 300mm x 250mm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tërheqës me 3 krahë – Unior”

There are no reviews yet.