Valvulë për Lëshimin e Ujit dhe Valvulë për Mbushjen e Ujit 3/8″ | 1/2″

Në sistem përfshihet valvula për lëshimin e ujit si dhe valvula për marrjen e ujit me diametër 3/8″ dhe me diametër 1/2″

8.25  çmimi për copë

  • 3/8"
  • 1/2"
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Valvulë për Lëshimin e Ujit dhe Valvulë për Mbushjen e Ujit 3/8″ | 1/2″”

There are no reviews yet.