Zvogëlues për Lidhëse – Reduktues

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Zvogëluesi shërben për lidhjen e tubave të madhësive të ndryshme. Për shembull, zvogëluesi Ø75/Ø50 shërben për të lidhur një tub me diametër 75 mm me një tub me diametër 50 mm.

0.50 23.75  çmimi për copë

  • Ø75/Ø50
  • Ø110/Ø50
  • Ø110/Ø75
  • Ø125/Ø110
  • Ø160/Ø110
  • Ø160/Ø125
  • Ø200/Ø110
  • Ø200/Ø125
  • Ø200/Ø160
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zvogëlues për Lidhëse – Reduktues”

There are no reviews yet.