Plusa për Prizma të Xhamit

Plusat përdoren gjatë murimit të prizmave të xhamit dhe mundësojnë murim të drejtë dhe preciz të prizmave.

0.14  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plusa për Prizma të Xhamit”

There are no reviews yet.