Derë për Pastrimin e Oxhakut; 16cm x 20cm

Dera e oxhakut vendosët në hyrjen e tubit për pastrim të oxhakut dhe mundëson qasje të lehtë brenda oxhakut.

5.20  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Derë për Pastrimin e Oxhakut; 16cm x 20cm”

There are no reviews yet.