Shkallë Druri për Tavan – OLE

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

142.50  çmimi për copë

  • 60cm x 94cm
  • 70cm x 94cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Shkallë Druri për Tavan – OLE”

There are no reviews yet.