Tel i Zinkuar Ø2.8

Teli i plastifikuar është i njëjtë sikur teli për ndërtimtari me trashësi 2.8 mm. Por, ky lloj i telit ka një shtresë të plastikës që e bën tel të plastifikuar. Ka përdorime të shumta pasi që është rezistent ndaj korrizionit dhe ndaj ujit.

3.00  çmimi për kg

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tel i Zinkuar Ø2.8”

There are no reviews yet.