Tel për Ndërtimtari Ø1.2

Tel për ndërtimtari me trashësi 1.2mm shërben për lidhjen e armaturës dhe rrjetave të brinëzuara.

1.30  çmimi për kg

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tel për Ndërtimtari Ø1.2”

There are no reviews yet.