Gyp i Gjatë Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø40 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.50″.

1.15  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gyp i Gjatë Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″”

There are no reviews yet.