Pop-up Sifon për Tushkabinë Ø70

Sifon për tushkabinë që ngritet dhe ulet sipas kërkesës me diametër të daljes fikse Ø70 dhe me diametër të daljes tjetër Ø32, Ø40 dhe Ø50.

8.60  çmimi për copë

  • Ø32
  • Ø40
  • Ø50
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pop-up Sifon për Tushkabinë Ø70”

There are no reviews yet.