Bllok nga Betoni 12cm | 15cm | 20cm | 25cm

Bllokat e betonit janë shumë të qëndrueshëm dhe mund të përdoren në shumë situata të ndryshme. Përdoren për izolim shumë të mirë të zërit si dhe janë rezistent ndaj ujit.

0.75 1.10  çmimi për copë

  • 110x390x190 (mm)
  • 140x390x190 (mm)
  • 190x390x190 (mm)
  • 240x390x190 (mm)
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bllok nga Betoni 12cm | 15cm | 20cm | 25cm”

There are no reviews yet.