Briket Eko, 100% Dru Natyral, 10kg – Vladiva

Briketi është një produkt ekologjik, i bërë nga tallash ahu dhe dru terhi ahu. Lëshon nxehtësi shumë të lartë, mbi 18 380 kj/kg për orë dhe lë hi më pak se 1%. Janë të përshtatshme për përdorim në kalldaja, kamina, furra buke, piceri si dhe vatra zjarri.

2.00  çmimi për paketim

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Briket Eko, 100% Dru Natyral, 10kg – Vladiva”

There are no reviews yet.