Ngjitës për Dru – Drvofix Standard

Ngjitës i bazuar në acetat të polivinilit. Perdoret për ngjitjen e e drurit të butë si dhe ngjitjen e polisterolit në sipërfaqet prej druri dhe të ngjashme.

3.90  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ngjitës për Dru – Drvofix Standard”

There are no reviews yet.