Foli Bubble

Folia me flluska siguron mbështjellje për objekte të brishta ose të ndjeshme që gjenden përgjithësisht në madhësi të ndryshme, në varësi të madhësisë së objektit që është paketuar, si dhe nivelit të mbrojtjes të mbështjelljes së nevojshme.

54.50 59.50  çmimi për rollne

  • 1.20m x 100m
  • 1.50m x 100m
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Foli Bubble”

There are no reviews yet.