-0.60 

Foli për Çati 90Gr/m² – 180Gr/m²

Folia difunzive është foli që përdoret në çati. Është produkt i qëndrueshëm si dhe një izolues shumë i mirë. Këto veti bëjnë që folia difunzive të siguroj që çatia juaj do të jetë e mbrojtur, pa marr parasysh se çfarë moti mbizotëron.

0.64 1.20  çmimi për m²

  • 90Gr/m²
  • 120Gr/m²
  • 180Gr/m²
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Foli për Çati 90Gr/m² – 180Gr/m²”

There are no reviews yet.