Llaç me Bazë të Cementit të Bardhë – Pofix 110

Pofix 110 është llaç me bazë të çimentos së bardhë, gëlqeres dhe aditiveve për aplikim me makinë dhe me dorë. Përdoret si llaç themelor për llaçet përfundimtare me përbërje minerale, llaçeve strukturale dhe llaçeve për lëmim. Vendoset në muret e jashtme dhe të brendshme të betonit, argjiles dhe siporeksit. Po ashtu, ky llaç përdoret edhe në ambiente me lagështi, tavane, fasada, etj.

3.00  çmimi për thes

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Llaç me Bazë të Cementit të Bardhë – Pofix 110”

There are no reviews yet.